Gevel reinigen

Woningen waarvan de gevel is aangetast door vuil en aanslag kunnen door gevelreiniging weer schoon en als nieuw worden gemaakt. Bij het reinigen van gevels is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Afhankelijk van de conditie van uw woning, kunnen wij uw gevel op diverse manieren reinigen. Elke gevel en elke verontreiniging vraagt namelijk om een andere aanpak.

Het reinigen van gevels is een zeer nauwkeurig werk wat veel aandacht vereist. Geen gevel is hetzelfde, dit word mede bepaalt door de leeftijd van de metselstenen , de soort baksteen(hardheid) en de type vervuiling.

 Gevelreiniging kan op 3 manieren worden uitgevoerd:

  • Stoom cleanen met warm water
  • Stoom cleanen met koud water
  • Zandstralen

Welke gevelreinigingstechniek het beste kan worden toegepast is afhankelijk van de ondergrond van de gevels en de mate van vervuiling.

Nelemans voegwerken heeft veel ervaring in het reinigen en renoveren van gevels en van het reinigen en restaureren van monumentale panden.

Meer weten over gevel reinigen?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het reinigen van de gevels van uw woning of pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag kijken en doen u een vrijblijvende prijsopgave.

Contactgegevens

Nelemans Voegwerken
Gerard Nelemans
Tel: 0651150516

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht